Tocht A’damse Bos 10 oktober 2021 met KV Uitgeest

Op 10 oktober hadden we ons alweer bijna jaarlijkse tochtje door het Amsterdamse Bos in de planning staan. We vertrokken vroeg bij Jason. Het kan soms erg druk zijn op het parkeerterrein, zeker als de zon schijnt. Nadat de kano en kajaks waren opgeladen vertrokken we.

In het Amsterdamse Bos aangekomen, stond er al een groep enthousiaste vaarders van de kanovereniging Uitgeest ons op te wachten. Na het te water laten van de kajaks begonnen we op spiegelglad water aan onze tocht. Een beetje mist boven het water zorgde voor een sprookjesachtig tafereel, waar zeker de fotografen in de groep blij mee waren.

Onderweg nog even een stop gemaakt bij de manege voor een kop koffie en wat lekkers. De aanleg mogelijkheden hier waren wat beperkt zodat het enige tijd duurde voordat iedereen was uitgestapt en na wat puzzelen alle kajaks een plekje hadden gekregen. Al met al een mooie niet al te lange tocht door een bos dat al wat mooie herfstkleuren liet zien. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Foto’s van deze mooie tocht zijn hier te zien.