Update 23 maart 2021: maatregelen corona-virus

Onlangs zijn de maatregelen in verband met het corona-virus wederom aangepast. De maatregelen hebben ook gevolgen voor onze vereniging.

Er mag buiten nog worden gesport, maar uitsluitend met maximaal 2 personen.

Onderling moet steeds 1,5 meter afstand worden gehouden. Ook moet je aan de andere basisregels voldoen (hygiëne, niet meedoen bij twijfels over eigen gezondheid, aantal verkeersbewegingen beperkt houden door binnen de eigen regio te varen).

Varen in meerdere groepjes van 2 personen mag alleen indien er niet onderling van groep wordt gewisseld en de groepjes onderling voldoende afstand houden (lees: steeds duidelijk herkenbaar zijn als aparte groepjes).

De kleedkamer, douche en kantine zijn dicht. De kanoloodsen zijn toegankelijk.

We vragen iedereen vooral zijn/haar gezonde verstand te blijven gebruiken!