Update 24 mei 2020: stand van zaken corona-virus

Op dit moment zijn nog steeds maatregelen van toepassing in verband met het corona-virus. Wel zijn de maatregelen versoepeld en zijn er meer mogelijkheden gekomen voor onder meer het sporten in de buitenlucht, waaronder kanovaren.

Vanaf maandag 11 mei 2020 mag buiten worden gesport, op min. 1,5 meter afstand van elkaar. Volgens het protocol van de gemeente Zaanstad mag er weer worden gevaren in groepen van maximaal 15 personen, zolang er maar onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden. Vooralsnog wordt er alleen gevaren vanaf ons clubgebouw, omdat autorijden met meerdere personen nog beperkt mogelijk is.
De kleedkamer, douche, toiletten en kantine blijven voorlopig dicht.
De yoga-activiteiten in ons gebouw zijn eveneens opgeschort. De kanoloodsen zijn nog wel toegankelijk.

De vaar-/activiteitenkalender op de website is actueel. We vragen iedereen vooral zijn/haar gezonde verstand te blijven gebruiken!