HEMELVAARTKAMP JASON 2019 - donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni

Ook dit jaar gaan we natuurlijk gezellig met zoveel mogelijk Jason leden vier dagen op stap met Hemelvaart. Dit keer gaan we naar Oostwoud, nabij Hoorn (dus niet zo ver weg). We hebben daar een prachtige Natuurcamping besproken, waar we met de hele groep direct aan het eigen haventje van de camping kunnen staan. Daarvandaan zijn verschillende tochtjes te varen van 10 tot (desgewenst) 24 km lang, o.a. naar en door het gezellige centrum van Medemblik.


Zorg dat je er (weer) bij bent! We gaan er samen een plezierige tijd van maken, ontspanning staat voorop.

Wil je niet kamperen, dan is er in het dorp een B+B te vinden, of zelfs vakantiehuisjes. Helaas zijn er op de camping zelf geen huisjes te huren. Gezien de afstand is het ook prima te doen om alleen een losse dag met ons mee te varen.

Opgeven: graag voor 31 maart per email: vaarcie@kvjason.nl. Geef aan met hoeveel personen, welk kampeermiddel en welke dagen je komt, en ook of je evt. een boot extra kan meenemen of vervoer voor je boot nodig hebt.

Zorg meteen ook zelf voor je reservering bij de camping en vermeld daarbij dat je van Jason bent. Zie de website van de camping: http://campingveerhof.nl/.